Masło truflowe
Masło z kawałeczkami trufli, aromatyczne, niebiańskie! Doskonałe do grzanek albo dodatek do mięs czy makaronów. Wystarczy odrobina by potrawa nabrała wyjątkowego smaku. Talerz najzwyklejszych tortelli wymieszany z łyżeczką masła doprowadzi do szaleństwa kubki smakowe.
masa netto: 160g
cena: 58 pln
Krem z prawdziwków i białych trufli
Wykwintne połączenie prawdziwków i białych trufli z Umbrii. Kremowa salsa o intensywnym smaku. W połączeniu z nią zwykła kromka chleba stanie się królewskim daniem.
masa netto: 160g
cena: 50 pln
Trudno wyobrazić sobie południe Włoch, bez suszonych pomidorów. Salsa, którą Wam proponuję przyjechała z Calabrii. Jest uwodząco słodka i aromatyczna, a dodatek anchovies nadaje jej charakteru. Do chleba czy do makaronu, warto mieć w lodówce na wypadek niespodziewanej wizyty bądź dla rozpieszczania własnego podniebienia.
masa netto: 180g
cena: 48pln Salsa truflowa
Prawdziwy rarytas dla koneserów wyjątkowych smaków. Trufle z Umbrii znane są na całym świecie. Są tak intensywne, że już odrobina wystarczy by ze zwykłego dania powstało arcydzieło. Wykwintny dodatek do pizzy, czy wspomnianych już wyżej makaronów bądź chleba. Niepozorne, czarne niby-kulki zniewalają smakiem.
masa netto: 180g
cena: 55 pln
Salsa cebulowo - warzywna
Aromatyczna salsa z południa Włoch, przygotowana na bazie słodkiej, czerwonej cebuli, wzbogacona wykwintnym smakiem oliwek, bakłażanów, karczochów i papryki. Doskonała do bruschetty, makaronów, serów, pizzy czy dań mięsnych. Przydatna do spożycia, nawet kilka miesięcy po otwarciu słoika, ważne by przechowywana była w lodówce i wierzch zawsze pokryty oliwą.
masa netto: 180g
cena: 50 pln
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz